Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Αγαπητοί επισκέπτες,

Σχετικά με τις απαιτήσεις του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής ένωσης  2016/679 για την προστασία των γενικών δεδομένων (GDPR) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης από της 27ης Απριλίου 2016, η οποία καταργεί την οδηγία 95/46 της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων, λαμβάνουμε όλα τα δυνατά μέτρα και αναγνωρίζουμε από την ισχύουσα νομοθεσία στον τομέα της προστασίας δεδομένων, προκειμένου να προστατεύσουμε τα δικαιώματα σας. 


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οργανωμένο  να σας επιτρέψει να μας επισκεφθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς να να δώσετε  προσωπικές πληροφορίες. Για να βρείτε εύκολα αυτή τη δήλωση, σας παρέχουμε πρόσβαση σε αυτήν τοποθετώντας την στην αρχική σελίδα στο κάτω μέρος του ιστότοπου.

Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε προϊόντα ή υπηρεσίες, χρειαζόμαστε πληροφορίες και αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων περιγράφει τη συλλογή και τη χρήση δεδομένων σε αυτές οι περιπτώσεις.

Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για τον ιστότοπο fisikamallia.gr

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε είναι πληροφορίες που εξυπηρετούν την αναγνώριση σας. Όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο. Δεν συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα εκτός αν δεν τα ζητήσετε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, για παράδειγμα, όταν παραγγέλνετε προϊόντα. Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι πελάτες μας και προστατεύουμε τα προσωπικά τους δεδομένα. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα. Εκτός από τις πληροφορίες που παρέχετε, ενδέχεται να συλλέξουμε άλλα δεδομένα κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, χρησιμοποιώντας αυτόματα εργαλεία συλλογής δεδομένων που περιλαμβάνουν cookies, συνδέσμους, σελίδες και παρόμοια.
Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται
 στο αρχείο δεδομένων μας, ώστε να μπορούμε να απαντήσουμε στη πιθανή ερώτησή σας ή να σας στείλουμε τα αγορασμένα προϊόντα στην διεύθυνση σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους εκτός για την παράδοση ενός προϊόντος που αγοράσατε ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.
Δεν επιτρέπεται στους ανήλικους να υποβάλλουν προσωπικά δεδομένα στον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος χωρίς την άδεια των γονέων ή κηδεμόνων τους.

Fisikamallia.gr  εγγυάται στους πελάτες  την εμπιστευτικότητα των παρεχόμενων πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων.
Οι πληροφορίες που συλλέγουμε
είναι  για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας και μας βοηθούν να κάνουμε την επίσκεψή σας συνεπή και εξατομικευμένη. Για παράδειγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για:
- Βοήθεια για να κάνετε παραγγελία

- Ενημέρωση  σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες

- Παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης

- Παροχή εξατομικευμένων διαφημιστικών προσφορών

- Επιλογή περιεχόμενου που θα εμφανίζεται σε εσάς

- Επεξεργασία  πληρωμής

Fisikamalli.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να μην επεξεργάζεται  ή να αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες χωρίς τη ρητή προηγούμενη άδεια των χρηστών, εκτός εάν υπόκειται σε νομική διαδικασία.
Η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει για το ηλεκτρονικό κατάστημα
fisikamallia.gr. Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους παρόχους για τους οποίους δεν μπορούμε να λάβουμε ευθύνη για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Παρακαλούμε, όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο να έχετε υπόψη σας τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην πολιτική απορρήτου θα δημοσιοποιηθούν στον ιστότοπό μας.

Αυτή η πολιτική αποτελεί μέρος των Όρων Χρήσης αυτού του ιστότοπου και ως τέτοια πρέπει να εφαρμόζεται και να ερμηνεύεται σύμφωνα με τους νόμους.
Ο κάθε χρήστης μόνος και επί θέληση του εισάγει τα δεδομένα του
και μπορεί οπότε θέλει να τα αλλάξει ή να τα διαγράψει  από το σύστημά μας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.